Akva

Tervetuloa juhlimaan 25 vuotta täyttävää Akvaa! 25-vuotisen matkamme varrelle on mahtunut kaikenlaista saunailloista maailmanmatkailuun, ja viiden vuoden välein muistelemme kerhomme hienoja hetkiä ja nostamme maljaa kerhomme taipaleelle. Tällä kertaa vuosijuhlia vietetään Dylan Marmoripihalla perjantaina 7.10.2022

Akva

Akva on Aalto-yliopiston vesi- ja ympäristötekniikan ammattiainekerho, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki alasta kiinnostuneet. Akva on perustettu vuonna 1997 ja sen lyhyen, mutta vaiherikkaan historian aikana on ehtinyt tapahtua vaikka mitä.

Akvan tavoitteena on lähentää jäseniään niin toisiinsa – sekä opiskeleviin että jo valmistuneisiin – kuin vesi- ja ympäristöalan yrityksiin. Akva järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia, kuten ekskursioita kiinnostaviin kohteisiin Suomessa ja ulkomailla, saunailtoja, sekä yritysvierailuja.

Akva on rekisteröity yhdistys, joka toimii AYY:n läheisyydessä. Akvaan kuuluu lähes 100 jäsentä, joista suurin osa on Aalto-yliopiston opiskelijoita.

Tulevia tapahtumia