Vaalikokous + sauna 29.11. ft. Sweco

Vuosi lähene pikku hiljaa loppuaan, ja muutaman viikon päästä on aika valita Akvalle uusi hallitus vuodelle 2023! Hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan Akvan toimintaan ja järjestämään monipuolisia tapahtumia mukavalla porukalla! Vaalikokous järjestetään 29.11. Otarannan kattosaunalla (Otaranta 8E, ylin kerros). Ennen kokousta tapahtuman sponsori Sweco on paikalla esittelemässä toimintaansa, joten kannattaa tulla kuuntelemaan jo klo 18! Kokous alkaa esityksen jälkeen n. klo 19.

Jos hallitukseen hakeminen kiinnostaa, voit asettautua ehdolle tehtäviin paikan päällä kokouksessa. Jos et pääse paikalle, mutta hallitus- tai muu tehtävä kiinnostaa, voit lähettää kirjallisen hakemuksen nykyiselle hallitukselle sähköpostitse ennen kokousta. Hallitukselta saa myös vapaasti kysyä kysymyksiä jos jokin mietityttää. Hallitushommiin hakeminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, ja hallituslaisten tarkemmat roolit päätetään myöhemmin hallituksen järjestäytymisen yhteydessä (poislukien puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja). Vapaamuotoisempiin toimihenkilötehtäviin voi myös hakea oman kiinnostuksen mukaan, esim. kahvipistevastaavaksi tai excuapuriksi. Kokousta saa tietysti tulla seuraamaan vaikkei hakisikaan mihinkään tehtävään.

Tarjolla on pientä naposteltavaa ja juotavaa, mutta suurempaan nälkään tai janoon kannattaa varautua omilla. Kokouksen jälkeen sauna lämpenee halukkaille. Tapahtumaan ei ole erillistä ilmoittautumista. Virallinen kokouskutsu ja asialista lähetetään lähempänä tapahtumaa.

Date

marras 29 2022

Time

18:00 - 22:00