Kotimaan excu

Akvan on jälleen aika matkustaa koto-Suomeen yritysvierailuiden merkeissä!

Ekskursiomme on kolmipäiväinen ja sisältää useita erilaisia vesi- ja ympäristötekniikan kohteita Heinolassa,

Varkaudessa, Siilinjärvellä, Laukaalla ja Espoossa. Olemme pyrkineet valitsemaan vierailukohteemme mahdollisimman monipuolisesti ja tulemmekin tutustumaan vielä rakenteilla olevaan Blominmäen jätevedenpuhdistamoon, EU-alueen ainoaan fosfaattikaivokseen, kalojen kiertovesikasvatuksen tutkimuslaitokseen ja jätehuollon näkökulmaa meille tuo vierailu jätteenpolttolaitoksessa. Pyrimme järjestämään vielä tutustumiskäynnin myös koskien teollisuuden jätevedenpuhdistusta Heinolassa.

Lähdemme matkalle keskiviikkona 23. Lokakuuta klo 14:00 (heti 2coursesin loputtua) ja palaamme perjantaina 25. Lokakuuta illalla. Ensimmäisen yömme vietämme motellissa Leppävirralla ja toisen yön vietämme perinteisessä suomalaisessa ympäristössä (eli mökillä).

Matka kustantaa osallistujille 20 euroa ja osallistujia mahtuu mukaan 15. Olemme varanneet uusille maisteriopiskelijoille 4 paikkaa ja kandiopiskelijoille 3 paikkaa. Ilmoittautuminen aukeaa 18. syyskuuta kello 18:00 ja sulkeutuu 29. syyskuuta kello 18:00. Osallistujat saavat varmistussähköpostin ilmoittautumisestaan ja maksuohjeista viimeistään ilmoittautumisen sulkeuduttua. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisen sulkeuduttua. Mikäli et mahdu ensimmäisen 15 ilmoittautuneen joukkoon, olet varasijalla.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Enni Sanasvuoreen (enni.sanasvuori@aalto.fi).

Mikä: Akvan kotimaan ekskursio
Milloin: 23.–25.10.2019
Missä: Keski-Suomessa (Espoo, Heinola, Varkaus, Siilinjärvi, Jyväskylä)
Miten: Minibussilla
Hinta: 20 euroa
Kenelle: Akvan jäsenille

 

Date

loka 23 2019 - loka 25 2019

Time

All of the day

Cost

$20.00